måndag 20 februari 2017

Ferratum Business

 

Företagslån från Ferratum Business


Vi kommer i bloggen att skriva om de aktörer som ger företagslån anpassat till mindre och medelstora företag på den svenska marknaden. Detta gör vi eftersom vi vill visa på de aktörer som finns på den svenska marknaden utöver ”storbankerna”. Informationen om dessa banker och finansbolag eller kreditmarknadsbolag får vi från deras egna hemsidor och från andra källor på internet. Källorna redovisas längt ner i inlägget.

Vi börjar med Ferratum Business

Ferratum Business kan erbjuda dig lån på mellan 20 000 – 1 000 000 kronor och är en av få aktörer som kan lån ut kapital utan krav på säkerhet på relativt höga summor på upp till 1 000 000 kronor. Ditt godkända lånebelopp, villkor och kostnader baseras på vår analys av ditt företag.

Din kreditbedömning bygger på ditt företags kassaflöden och dina kreditpoäng.
Man har snabb hantering av ansökningar och kan utbetala kapitalet till ditt företags bankkonto på redan 1 bankdag. Du kan alltså räkna med snabb hantering av ditt ärende och att snabbt få tillgång till ditt ansökta kapital.

Villkor
  • Verksamheten ska ha funnits i minst 2 år.
  • Omsättning på minst 750 000 kronor.
  • Företagets samtliga ägare ska vara baserade i Sverige.

Ferratum Business är en del av Ferratum Group, ett ledande europeiskt finansbolag. Ferratum Group är börsnoterat på Frankfurtbörsen och är verksamma i över 25 länder i hela världen.

Hemsida www.ferratumbusiness.se
Telefon 020 018 00 20
Adress Wennerbergsgatan 10
112 58 Stockholm 

Källa: ferratumbusiness.se