torsdag 16 februari 2017

Företagslån

Företagslån

Företagslån

Välkommen till våran hemsida och blogg som kommer att ta upp all typ av information som rör finansiering av företag. Vi kommer att ta upp saker som rör, lån, krediter, fakturabelåning, finansiering och ekonomi för dig som driver ett eget företag. Varmt välkommen!

Att som nystartat företag vara i behov av pengar för att unna utvecklas och driva sin rörelse eller ens starta den är såklart vanligt och vanligt är såklart även att det krävs någon form av lån för att starta sin verksamhet.

Sverige har under de senaste åren utvecklats till att inneha fler så kallade nischbanker och låneinstitut som erbjuder mindre lån till småföretag. Detta ser vi mycket positivt på och det tillför mycket till samhället. Om mindre företag få chans att låna pengar snabbt och enkelt så öar förmågan att starta en verksamhet som med tiden kommer att löna sig.

Denna bloggen kommer att ta upp alla former av ämnen som berör företags ekonomi i form av lån, kreditkort, sparande och även försäkringar. Vi vill vara den självklara informationsdatabasen för denna form av viktig information.

Återigen
Varmt välkommen
Redaktionen